Gratis til Pakkeshop, over 599,-
Filters
Søg

Handelsbetingelser

 

 

HANDELSBETINGELSER

 

1. FIRMAOPLYSNINGER
 
karismasko.dk
Karisma Sko
Bredgade 10A
8740 Brædstrup

Tlf. nr. (+45) 53611840
CVR-nummer: 36394102
Officiel e-mail-adresse: shop@karismasko.dk
Officiel web-adresse: www.karismasko.dk
 
2. BESTILLING

På karismasko.dk kan du bestille fodtøj, lingeri samt lædervarer direkte via vores website.
Hvis du har forespørgsler til nogle af vores varer, på karismasko.dk, henviser vi til vores mail shop@karismasko.dk
Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med karisma sko online indgås alle aftaler på dansk.
 
Varerne, du finder på karismasko.dk, kan også købes i vores fysiske butik i Brædstrup.
Bemærk du skal være mindst 15 år for at kunne bestille varer hos karismasko.dk
 
3. BEKRÆFTIGELSE

Når vi har modtaget din ordre, vil du hurtigst muligt få fremsendt en retlig bindende faktura/ordrebekræftelse på e-mail. karismasko.dk vil nu behandle din ordre, så du kan modtage dine varer hurtigst muligt. I sjældne tilfælde kan en vare være udsolgt fra vort lager, da karismasko.dk deler lager med den fysiske butik. Vores systemer kan have op til 5 min. forsinkelse, som gør at en varer i få tilfælde kan være solgt på kassen. Hvis det er tilfældet kontaktes du af os inden vi gennemfører evt. resten af din ordre.
 
Den modtagne faktura/ordrebekræftelse udtrykker de varer, der fysisk ligger i din pakke. Når vi har pakket og afsendt din ordre fra lageret modtager du en bekræftelse på dette. Af denne bekræftelse fremgår dit pakkenummer, så du kan spore forsendelsen direkte via "track & trace" hos den valgte fragtleverandør.
Du anbefales at gemme denne bekræftelse samt din faktura/ordrebekræftelse på mail, så du kan have den ved hånden ved eventuelle henvendelser til karismasko.dk.
 
Har du valgt selv at afhente dine varer skal du medbringe din ordrebekræftelse ved afhentningen i butikken.
 
4. LEVERINGSTID

Fra du har modtaget din ordrebekræftelse, vil der kan gå 1-3 dage, til du modtager dine varer.
 
I forbindelse med udsalg, ferier og helligdage (f.eks. Jul) kan der forekomme en lidt længere leveringstid. Hvis en vare i din bestilling er udsolgt, vil dette blive oplyst på din faktura. Du bliver kun faktureret, og dermed trukket, for de varer, du får leveret.
 
Hvis du har valgt at afhente dine varer selv i butikken, kan dette først ske 2 timer efter ordreafgivelsen for, at give tid til ordrebehandlingen og indenfor butikkens fysiske åbningstid. 
 
5. BETALING
 
Hos karismasko.dk kan der betales med:
# VISA/Dankort
# MasterCard
# Visa Electron (bemærk du skal være mindst 15 år, for at kunne bestille varer hos karismasko.dk)
# Maestro
# JBS
 
Beløbet for varerne trækkes først fra din konto, når varerne sendes fra karismasko.dk eller er klar til afhentning i butikken. Vi kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betalingssystemet på karismasko.dk er godkendt af NETS. Vi opkræver ikke gebyr ved betaling. Gebyret betales alene af karismasko.dk
 
6. SIKKERHED PÅ KARISMASKO.DK

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Vores internetbutik fungerer i samarbejde med bl.a. NETS, og vi har sikret de følsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb, ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) kryptering.
 

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken karismasko.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Så længe du kigger rundt på vores website for at finde gode tilbud og lækre produkter, er der ingen kryptering, men når du skal til at indtaste dine betalingsoplysninger, kreditkortnummer, udløbsdato mv. går du ind i et såkaldt "sikkert" område. I det sikre område er oplysningerne krypterede.
Hos NETS bliver kreditkortoplysningerne valideret, dvs. det undersøges, om kortet f.eks. er spærret eller andet, der gør det ugyldigt. Hvis alt er i orden, gives der melding til dig som køber om, at din ordre er bekræftet.

 
karismasko.dk modtager ingen oplysninger om dit kreditkortnummer og/eller udløbsdato, men får melding om, at et beløb er reserveret til karismasko.dk til senere overførsel, når vi har ekspederet din ordre. Når bestillingen er sendt videre til selvvalgt fragtfirma trykker vi leveret i vort ordresystem, og først på det tidspunkt går der en melding til NETS om at overføre det reserverede beløb til vores konto hos NETS.

Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden. karismasko.dk giver dig denne sikkerhed.

7. FORSENDELSE

Dine bestilte varer sendes via selvvalgt fragtfirma, det er billigst hvis du bestiller til afhentning i pakkeshop.
Du kan altid følge din pakke via track & trace pakke nr.
Sammen med din pakke vil du modtage en kopi af faktura/ordrebekræftelsen.
Prisen afhænger af hvilet fragtfirma der vælges.
Forsendelsesomkostningerne er gratis ved ordre over 599 kr.
 
8. BESKADIGELSE UNDER TRANSPORT

Hvis varen beskadiges eller går tabt under transporten, er karismasko.dk erstatningsansvarlig. Du skal dog meddele problemet til karismasko.dk (se adresse og kontaktinformationer øverst på denne side).
 
9. FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos karismasko.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen, klipper varens orginale etiketter af og dermed forringer varens salgsværdig væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.
Du vælger selv hvilket forsendelsesfirma du ønsker at anvende og kan hertil købe enreturlabel gennem karismsko.dk til 49 kr. På den måde kan karismasko.dk følge din pakke via track and trace, og du ved at pakken kommer sikkert frem til os.

RETURLABEL

 
Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav til os.
Der kan købes returlabel til 49 kr.
 
Hvis du selv har afhentet dine varer i butikken kan du enten vælge at sende varen retur eller aflevere den i butikken. Kundens tilgodehavende udbetales ikke kontant i butikken men overføres til kundens konto, som der blev anvendt under betalingen.
 
Varer sendes retur til :
karisma sko
Bredgade 10A
8740 Brædstrup

 
Pengene refunderes til samme konto som der brugt ved købet, med mindre andet er aftalt.
Vi tilbagebetaler hurtigst muligt beløbet af returvaren. 
10. EJ AFHENTEDE VARER

Hvis vi får en forsendelse retur, som ikke er blevet afhentet hos udleveringsstedet, betragter vi dette som en fuldgyldig returnering. Evt. forsendelsesomkostninger for karismasko.dk tilfalder kunden.
 
11. REKLAMATIONSRET

karismasko.dk indestår for, at de varer du bestiller, er fejlfrie ved leverancen.
Når du handler på karismasko.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du vil få ombyttet varen til en fejlfri vare, og er dette ikke muligt vil du få pengene tilbage for den pågældende reklamationsvare.
 
Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Ved reklamationer indenfor 12 måneder efter købet refunderer vi forsendelsesomkostninger op til 49 kr. pr. returordre. Du vælger selv hvilket forsendelsesfirma du ønsker at anvende.  Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav til os.
 
Er varen mellem 12 og 24 måneder efter købsdato betales hele forsendelsesomkostningen af kunden selv. Også i dette tilfælde kan det være en fordel at købe returlabel via karismasko.dk.
 
For at få dækket dine forsendelsesomkostninger på varer under 12 måneder bedes du huske at oplyse om dette ved returnering.
 
Hvis du selv har afhentet dine varer i butikken kan du enten vælge at sende varen retur eller aflevere den i butikken. Gælder kun for varer som er afhentet i butikken. Der skal medbringes faktura.Kundens evt. tilgodehavende udbetales ikke kontant i butikken men overføres til kundens konto, som der blev anvendt under betalingen.
 
Når du ønsker at reklamere over en vare, bedes du returnere varen til:
Karisma Sko
Bredgade 10A
8740 Brædstrup
Att.: reklamation
 
Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Det letter vores behandling og minimerer tiden for reklamationen.  Du bedes oplyse dit ordrenummer eller fakturanummer og  hvornår varen er købt.

 
12. FORBEHOLD FOR PRISFEJL, UDSOLGTE VARER MV.

Vi tager forbehold for
* prisændringer
* tastefejl
* udsolgte varer
 
13. VALG AF LOVSÆT

Tvister i overensstemmelse med disse vilkår skal afgøres i henhold til dansk lovgivning, med mindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.